NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN TICKETS
21
okt
Club Ronny Van Geneugden verlaat Lommel SK. Lommel SK kan bevestigen dat Sportief Directeur Ronny Van Geneugden de club in onderling overleg heeft verlaten.

Van Geneugden nam de rol op zich in juni 2019 bij de club waar hij in de jaren 90 vijf jaar als speler actief was.

Harm Van Veldhoven, Commercieel en Operationeel Directeur van Lommel SK: "Ronny heeft in zijn rol als Sportief Directeur geweldig werk verricht. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van het team en de ontwikkeling van jonge spelers."

Ronny Van Geneugden vult aan: "Ik ben er trots op deel uit te hebben gemaakt van een groep mensen die ervoor hebben gezorgd dat de identiteit van groen en wit terug te zien is in en rond het Lommel SK stadion. De komst van CFG zal Lommel SK stabiliteit geven en ik ben ervan overtuigd dat de hoogdagen van het verleden kunnen terugkeren."

"Ik zou iedereen binnen de club het beste willen wensen voor de toekomst en dat iedereen vooral veilig en gezond mag blijven in deze moeilijke Covid 19 periode."

Iedereen bij Lommel SK wil Ronny het beste wensen met het vervolg van zijn loopbaan en wij danken hem voor zijn trouwe dienst bij de club.