NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN SHOP TICKETS
15
sep
Beloften - Wedstrijdverslag Beloften onderuit tegen Union. Gisterenavond stond er voor onze jongens een verplaatsing naar Tubeke op het programma. Op het mooie Proximus Basecamp werkten ze hun wedstrijd tegen Union af. Helaas moesten ze puntenloos terugkeren naar Lommel.

Trainer Frank Machiels kon voor het eerst een beroep doen op zijn nieuwe aanvaller Justin Vandermeulen. Verder zagen we ook Jan Geboers voor het eerst in de selectie van onze beloften.

Op het knappe oefencentrum van onze Rode Duivels begon de thuisploeg scherper aan de wedstrijd en na iets meer dan een kwartier voetballen bracht Lauwrensens de thuisploeg op voorsprong, 1-0. Lommel kwam nu wat beter in de wedstrijd maar echt grote kansen afdwingen zat er niet in.

Ook na de rust zagen we een vrij evenwichtig spelbeeld maar ook nu was Union dreigender. Lemaire verdubbelde net voor het uur de score, 2-0. Bij Lommel mochten Thijs Van Noppen en Jan Geboers hun eerste minuten afwerken.

Opstelling Lommel SK:
Lambrix, Belghali (76' Smolders), Adriaans, Leyssens, Bussels, Vandermeulen, Dens, Anello (86' Geboers), Ovnicek (86' Van Noppen), Golzarian (61' Boonen), Bormans