NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN SHOP TICKETS
09
sep
Business Bingoal is nieuwe Main Partner! Lommel SK is erg verheugd om vandaag zijn nieuwe Main Partner Bingoal te kunnen aankondigen.

Bingoal zal de komende drie seizoenen als Main Partner van Lommel SK optreden. In de overeenkomst werd ook een optie voor een vierde jaar ingebouwd.

Met Bingoal zet een oude bekende weer zijn schouders onder onze mooie club. Twintig jaar geleden beleefden we samen fantastische tijden.

CEO Joeri Impens van Bingoal: ‘Enkele maanden geleden ontvingen wij Harm van Veldhoven bij ons op kantoor. We babbelden en haalden herinneringen op en voelden dat er een klik was met de mensen van Lommel SK. Wij begrepen al snel dat Lommel SK weer de ambitie en groeimogelijkheden heeft om op termijn een stabiele eersteklasser te worden. Als Belgische bookmaker vinden wij het erg belangrijk om het Belgische voetbal te steunen. Wij zijn erg blij dat Bingoal en Lommel SK een partnership konden afsluiten voor de langere termijn.’

Bingoal was partner van Lommel SK van 1996 tot 2000 en steunde zo ondermeer Khalilou Fadiga en Timmy Simons in de doorgroei van hun carrière. Ook nu gelooft Bingoal in de vele talentvolle spelers van Lommel SK.

CEO Harm van Veldhoven: ‘Uiteraard zijn we erg blij dat we met Bingoal een Main Partner hebben gevonden die onze club de komende jaren zal ondersteunen. De connectie die we uit het verleden hadden, maakt dit partnership extra mooi. Wij voelden erg snel bij de mensen van Bingoal dat men gelooft in onze doorgroeimogelijkheden en dat men samen met ons die groei wil doormaken. In het seizoen 1996-1997 eindigde deze club met shirtsponsor Bingoal op een 5e plaats in de hoogste Belgische voetbalklasse. Uiteraard zijn dat mooie herinneringen! Onze jongens zullen vrijdag al aantreden met Bingoal op de shirts en laat ons dan samen hopen op de eerste driepunter.’

Bingoal zal de komende seizoenen te zien zijn als front-of-shirt sponsor op onze wedstrijdshirts maar daarnaast ook op het trainingsmateriaal en de trainingsuit van ons eerste elftal.

Lommel SK dankt Bingoal en klinkt op een mooie partnership!          
Samen groeien. Samen beleven. Samen geloven.

#iedereenLSK