NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN SHOP TICKETS
22
aug
Business QCleaners - Synbio Shield wordt shirtsponsor! Onze nieuwe shirts konden we jullie donderdag al aankondigen. Nu volgen ook de shirtsponsoren.

QCleaners zet in samenwerking met het Lommelse biotechnologiebedrijf Chrisal NV de komende drie seizoenen zijn schouders onder Lommel SK. QCleaners staat in de wijde regio rond Lommel bekend om zijn fantastische schoonmaak en was al eerder partner van onze club.

Chrisal NV wordt één van de nieuwe hoofdsponsors van Lommel SK met hun productgamma Synbio® Shield. Het bedrijf ontwikkelde de revolutionaire Synbio®-technologie en optimaliseerde zo de werking van probiotica. Vandaag zet Chrisal de producten van Synbio® Shield in om van het volledig stadion van Lommel SK een schonere en sterkere plek te maken.

Chrisal gelooft in de kracht van samenwerken: natuur met technologie, probiotica met prebiotica, sport met gezondheid. Daarom kiest het bedrijf vandaag voor dit partnership met Lommel SK: doeltreffende biotechnologie powert een ploeg met sterke idealen. Een match made in heaven!

Naast zichtbaarheid in het stadion kiezen deze partner ook voor zichtbaarheid op onze nieuwe shirts. QCleaners - Synbio Shield wordt voor de komende drie seizoenen Premium Partner van Lommel SK!

#iedereenLSK