NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN SHOP TICKETS
18
aug
Beloften - Wedstrijdverslag Beloften starten competitie met winst! Gisterenavond stond er voor onze beloften de eerste competitiewedstrijd op het programma. Na een leuke pot voetbal wisten onze jongens in het slot de drie punten in Lommel te houden.

Naast heel wat jonkies kon trainer Frank Machiels ook een beroep doen op Beka Vachiberadze, Stan Kolen en Jamal Aabbou. Bavo Coenen is terug van weggeweest en nam plaats in doel. Hij kreeg Rafik Belghali, Bob Adriaans, Stan Kolen en Joren Leyssens voor zich. Op het middenveld zagen we Wout Dens en Wout Bormans naast Beka Vachiberadze acteren. Jamal Aabbou, Arne Bussels en Maren Ovnicek vormden ons aanvalstrio. 

Lommel speelde een gretige eerste helft maar liet enkele stevige kansen onbenut. Ook Seraing kwam eens de neus aan het venster steken, maar doelpunten vielen er niet te noteren in de eerste helft.

Na de rust kwamen de bezoekers het sterkst uit de kleedkamers. Na een vlotte aanval was het Moukoko die de 0-1 binnentrapte. Lommel moest even bekomen van deze tik, maar knokte zich terug in de wedstrijd. In minuut 71 was er een knappe voorzet van Ovnicek die aan de tweede paal afgerond werd door Aabbou, 1-1. Vijf minuten later werden de rollen volledig omgekeerd wanneer Leyssens op hoekschop de 2-1 binnenkopte. Belghali zorgde voor de 3-1 eindcijfers op assist van Anello.

Een fraaie en verdiende zege voor onze jongens in hun eerste competitiewedstrijd! Volgende week nemen onze jongens het op tegen Antwerp. Meer info over deze wedstrijd volgt nog!

Opstelling Lommel SK:
Coenen, Belghali (90' Wevers), Adriaans, Leyssens, Dens (88' Smolders), Bormans (74' Anello), Bussels, Vachiberadze, Kolen, Ovnicek, Aabbou