NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN TICKETS
26
maa
Club Cityzens Giving for Recovery: Sint-Vincentius in de kijker Cityzens Giving for Recovery, Lommel SK en Sint-Vincentius helpen gezinnen weer op de been!

In onze stad en in geheel Limburg heeft het coronavirus een aanzienlijke uitdaging teweeg gebracht voor gezinnen die reeds in armoede leven.

Deze gezinnen zijn extra hard getroffen en velen van hen hebben niet de mogelijkheid om vers, gezond en betaalbaar voedsel aan te schaffen, evenmin als andere essentiële zaken zoals kleding en gezondheidsproducten.

Sint-Vincentius ondersteunt het herstel van gezinnen en kwetsbare mensen in onze gemeenschap door het verstrekken van essentieel voedsel, hulp en zorg aan diegenen die daar het meeste nood aan hebben.

Via regelmatige verdeelmomenten in de gehele regio worden gezinnen voorzien van gezonde en voedzame maaltijden, alsook van kleding en gezondheidsproducten.

Het project kiest voor een holistische benadering om zowel de voedings-, lichamelijke en sociale behoeften van aan te pakken van jonge kinderen die al vele weken geïsoleerd zijn en zich niet naar behoren kunnen concentreren op hun onderwijs.

 

DONEER NU | CITYZENS GIVING FOR RECOVERY

 

Cityzens Giving for Recovery is de campagne van de City Football Group om gemeenschappen in de buurt van al haar clubs te helpen er weer bovenop te komen. De City Football Group verdubbelt de donaties tot een totaal van £500.000 voor alle donaties die op of voor 30 juni zijn ontvangen. Voor meer informatie, klik hier.