NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN TICKETS
Onze
supportersclubs
 1. Green Lions

  Supportersclub Green Lions werd opgericht in het jaar 1998 en staat bekend om zijn trouwe leden die de fanatiekste achterban vormt van Lommel SK. Tijdens de thuiswedstrijden zijn we terug te vinden centraal op de staantribune waar we zorgen voor de sfeer in het stadion. Verder zijn we ook steeds aanwezig op verplaatsingen waar we onze ploeg naar de overwinning willen stuwen. Voor en na de wedstrijden zijn we terug te vinden in de Essers-kantine om gezellig een pint te drinken of af en toe een dikke party te houden!

  Contactpersonen

  Peter Thomas0496/73.97.35
  email-adresgreenlions1998@hotmail.com
  social media  
 2. Green Angels

  In juni 2015 werd met Green Angels de derde fanclub van Lommel SK onder het doopvont gehouden. Deze enthousiaste dames willen aan iedereen laten zien dat ze minstens even goed kunnen supporteren als hun mannelijke collega's. Om lid te worden dien je, uiteraard, van het vrouwelijke geslacht te zijn.

  Contactpersonen

  Mieke Liebens0478/39.66.26
  email-adresGreenangels2015@hotmail.com
  social media  
 1. SC Heuvelhof

  SC Heuvelhof is sinds 1978 een trouwe supportersclub voor jong en oud, die zich elke wedstrijd opstelt als de loyale twaalfde man! Bij thuiswedstrijden tref je ons aan 'de middellijn' en/of achter de goal. Bij iedere verplaatsing wordt er vanaf ons lokaal (Café Heuvelhof) een bus ingelegd, met als extraatje aan boord een gratis tombola. Sedert vorig seizoen kan je ons gemakkelijk volgen op facebook.

  Contactpersonen

  Ronny Geysen0475/34.06.79
  ClublokaalCafé Heuvelhof (011/54.06.90)
  email-adressuppclub.heuvelhof@gmail.com
  social media      
 2. Originals Lommel

  Als Green Lions waren we jarenlang een echte twaalfde man met veel beleving, samenhang, clubgevoel en passie. Fan ben je voor het leven...niet voor even. In 2012 hebben we dan een nieuwe naam boven het doopvont gehouden; Original Green Lions of OGL. Onze club heeft in die periode veel ups en downs gekend tot in 2020 de City Football Group kwam aankloppen bij ons geliefde Lommel SK.
  Dit was het startsein voor ons om ook voor een nieuwe doorstart te zorgen. We konden onze herkomst niet verloochenen en daarom hebben we gekozen voor Originals Lommel. In ons logo zijn duidelijk onze “roots” terug te vinden.
  Als clublokaal houden we vast aan Café Erasmus in Lommel. Ons doel is duidelijk: onze voetbalpassie bij onze club blijven beleven en doorgeven naar volgende generaties!