NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN TICKETS
SELECT * FROM album WHERE albumTag='#20202021_COMPETITIE25'
06
apr
Wedstrijd - Verslag Puntenloos terug naar huis! We konden een goede zaak doen op het veld van Deinze. Een behoorlijke eerste helft kreeg niet het gewenste vervolg. Onze jongens acteerden te zenuwachtig om de wedstrijd te controleren en de thuisploeg profiteerde ervan om de drie punten thuis te houden. 2-1 6' Jordan Attah Kadiri 0-1
60' Mehdi Tarfi 1-1
63' Lennart Mertens 2-1
Opstelling KMSK Deinze2 - Soufiane El Banouhi
6 - Flavien Le Postollec
7 - Alessio Staelens
8 - Mehdi Tarfi
10 - Raphael Lecomte
11 - Youssef Challouk
17 - Jannes Vansteenkiste
22 - Siebe Blondelle
28 - William Dutoit
44 - Seth De Witte
99 - Dylan De Belder
Opstelling Lommel SK3 - Laurent Lemoine
5 - Kevin Kis
6 - Glenn Neven
7 - Robin Henkens
9 - Koki Saito
16 - Arno Verschueren
19 - Jordan Attah Kadiri
26 - Vinicius De Souza Costa
29 - Marlos Moreno
30 - Daniel Grimshaw
66 - Rafik Belghali
Kaarten KMSK Deinze Seth De Witte (32')
Raphael Lecomte (66')
Kaarten Lommel SK Diego Rosa (90')
Wissels KMSK Deinze58' - Dylan De Belder Lennart Mertens
59' - Flavien Le Postollec Bafodé Dansoko
Wissels Lommel SK16' - Glenn Neven Diego Rosa
61' - Koki Saito Ishak Boussouf
71' - Marlos Moreno Christophe Kabongo
72' - Jordan Attah Kadiri Manfred Ugalde
73' - Rafik Belghali Yannick Vandersmissen

 
 
Verslag

Voor het treffen op paasmaandag voerde trainer Liam Manning twee noodgedwongen wijzigingen door. Kolbeinn Thordarson zit nog in quarantaine en zo kregen we Rafik Belghali voor het eerst aan de aftrap. Voorin ontbrak Anass Zaroury door ziekte. Zijn plaats werd ingenomen door Koki Saito. Manfred Ugalde was terug van weggeweest en nam plaats op de bank.


Onze jongens begonnen fel aan de wedstrijd. Met een hoog blok zetten ze de thuisploeg meteen goed vast. Na iets meer dan 5 minuten spelen volgde het eerste gevaar. Robin Henkens stak mooi door naar Koki Saito die perfect Jordan Attah Kadiri bediende. De bal lag meteen in het net, 0-1. Een perfecte start voor onze jongens. Enkele minuten later zagen we opnieuw een vlotte dribbel van Koki Saito. Zijn poging miste echter doel. Aan de overkant zagen we geen gevaar maar helaas wel een blessure bij Glenn Neven. Onze kapitein moest hinkend het veld verlaten. Diego Rosa kwam in het elftal en Vinicius Souza ging centraal achterin postvatten. Na een snelle Lommelse aanval bracht Marlos Moreno de bal voor. Jordan Attah Kadiri wist voor de tweedemaal te scoren maar het doelpunt werd terecht afgekeurd voor buitenspel. Iets voorbij het halfuur opnieuw gevaar via onze twee zelfde aanvallers. Marlos Moreno zwiepte voor, Jordan Attah Kadiri kwam ingegleden maar de bal ging over het doel van Dutoit. De thuisploeg kon in de hele eerste helft Daniel Grimshaw niet bedreigen. Zo gingen we meteen terechte voorsprong de rust in.


Hoewel de thuisploeg veel gretiger uit de kleedkamers was gekomen, zagen we dat het eerste gevaar voor Lommel was. Laurent Lemoine kopte over op hoekschop van Kevin Kis. Het eerste schuchtere gevaar aan de andere kant was een kopbal van De Belder in de handen van Daniel Grimshaw. Niet veel later werd hij gewisseld voor Mertens. Ook Dansoko kwam op het veld. Het sein om nog meer druk op de Lommelse helft te ontwikkelen. Er volgden heel wat stilstaande fases en deze zouden uiteindelijk ook beslissend zijn. Een weggewerkte vrije trap van Staelens kwam  voor de voeten van Tarfi. Hij kapte en schoot via een Lommelse voet de gelijkmaker tegen de netten, 1-1. Nog geen drie minuten later toonden De Witte en Mertens zich sterker in het duel en laatstgenoemde zorgde ervoor dat de rollen helemaal omgekeerd werden, 2-1. Lommel had het moeilijk en was te onrustig om de bal in de ploeg te houden en zodoende ook controle over de wedstrijd te krijgen. Staelens zocht het hoekje maar zag zijn poging gekeerd door Daniel Grimshaw. Liam Manning had ondertussen al zijn wissels opgebruikt maar het leverde niet meteen groot gevaar op. Daniel Grimshaw moest nog eens alles uit de kast halen op een poging van Challouk.


De drie punten bleven in Deinze. De eerste helft had Lommel prima onder controle maar na de rust keerde een gretige thuisploeg de rollen om. Onze jongens acteerden te onrustig om het evenwicht nog te kunnen herstellen. Naast Glenn Neven verloren we dus ook de wedstrijd. Nu is het de mouwen opstropen en zondag alles uit de kast halen tegen kampioen Union.