NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN TICKETS
SELECT * FROM album WHERE albumTag='#20202021_COMPETITIE23'
15
maa
Wedstrijd - Verslag Drie punten na sterke collectieve prestatie! Het beloofde een spannende Kempische derby te worden. De thuisploeg domineerde het grootste deel van de wedstrijd en werd hier kort voor tijd ook voor beloond met het winnende doelpunt. De goal van Marlos Moreno zorgt ervoor dat we blijven meestrijden voor de tweede plaats. 1-0 84' Marlos Moreno 1-0
Opstelling Lommel SK3 - Laurent Lemoine
5 - Kevin Kis
6 - Glenn Neven
7 - Robin Henkens
16 - Arno Verschueren
18 - Kolbeinn Thordarson
19 - Jordan Attah Kadiri
26 - Vinicius De Souza Costa
29 - Marlos Moreno
30 - Daniël Grimshaw
70 - Anass Zaroury
Opstelling KVC Westerlo3 - Pietro Perdichizzi
8 - Kurt Abrahams
9 - Atabey Cicek
11 - Ange Freddy Plumain
16 - Léo Seydoux
19 - Kader Keita
20 - Noël Soumah
24 - Baris Alici
25 - Igor Vetokele
32 - Christophe Janssens
35 - Berke Özer
Kaarten Lommel SK Arno Verschueren (88') Kaarten KVC Westerlo Pietro Perdichizzi (66') Wissels Lommel SK77' - Anass Zaroury Christophe Kabongo
85' - Marlos Moreno Ishak Boussouf
Wissels KVC Westerlo46' - Ange Freddy Plumain Fabien Antunes
72' - Kurt Abrahams Tuur Dierckx
85' - Baris Alici Ishak Boussouf

 
 
Verslag

Liam Manning wijzigde zijn ploeg op één plaats in vergelijking met de match tegen Club NXT. Vinicius Souza nam zijn plaats in het middenveld terug in ten koste van zijn landgenoot Diego Rosa. Bij de bezoekers viel vooral de afwezigheid van kapitein Lukas Van Eenoo op. 


Lommel trok het spel meteen naar zich toe maar het eerste gevaar kwam wel van een bezoekende voet. Kurt Abrahams zag zijn poging geblokt worden. In minuut 11 de eerste grote kans voor onze jongens. Marlos Moreno zette zijn tegenstander knap in de wind en legde af naar Jordan Attah Kadiri. Onze Nigeriaanse spits draaide knap weg en zijn poging ging via de vingertoppen van Özer maar net naast. De hieropvolgende hoekschop leverde de nodige problemen op bij Westerlo. Arno Verschueren ontfutselde de bal bij Özer maar Glenn Neven kon zijn voet uiteindelijk niet goed tegen de bal zetten om de bal in doel te verlengen. Rond het kwartier toonde Abrahams zich tot tweemaal toe gevaarlijk. Zijn eerste poging werd gestuit door Laurent Lemoine. Even later pakte Daniel Grimshaw uit met een prachtige reflex. Na dit felle openingskwartier was het een tijdje wachten op volgend doelgevaar. Marlos Moreno ondernam nog eens een poging maar zijn schot bracht Özer niet in de problemen. Een minuut later was hij opnieuw gevaarlijk naar bezoekend balverlies. Zijn afgeweken schot verdween in het zijnet. Onze Colombiaanse dribbelaar bracht ook Jordan Attah Kadiri in stelling. Deze poging ging maar net over. De laatste kans voor rust was er ook ééntje voor de thuisploeg. Anass Zaroury mocht aanleggen maar zijn schot eindigde niet tussen de palen. De thuisploeg verdiende een voorsprong maar zonder doelpunten gingen beide ploegen richting kleedkamers.


Bob Peeters voerde één wissen door tijdens de rust. Antunes kwam tussen de lijnen in plaats van Plumain. Het legde de bezoekers geen windeieren want ze kregen wat meer controle over het gebeuren. Het was wel een heel tijdje wachten op kansen. Net voor het uur vuurde Abrahams een stevige pegel af maar Daniel Grimshaw was bij de pinken. Lommel pakte uit met een knappe aanval van achteruit. Kolbeinn Thordarson bracht de bal voor doel waar Jordan Attah Kadiri sterk kwam ingelopen maar zijn kopbal verdween naast. Lommel had nu opnieuw de smaak te pakken. Marlos Moreno haalde stevig uit maar ook deze poging miste maar net het doel. Westerlo stak ook nog tweemaal de neus aan het venster. Het gekraakte schot van Alici vormde geen probleem voor Daniel Grimshaw. Het vluchtschot van Abrahams ging een half metertje over. Met nog zeven minuten op de klok zagen we een vlotte aanval bij de thuisploeg. Arno Verschueren en Robin Henkens brachten Marlos Moreno in stelling. Hij kapte naar zijn linkervoet en pegelde onhoudbaar binnen, 1-0. Deze verdiende voorsprong gaven onze jongens ook niet meer af.


Lommel hield verdiend de drie punten thuis. Mede gesteund door de supporters stond er een sterk collectief op het veld. Marlos Moreno beloonde zichzelf en de ploeg met het winnende doelpunt. We springen nu over Westerlo naar de derde plaats. Zaterdag maken we de verplaatsing naar Lierse Kempenzonen. Met een gezonde dosis respect voor de tegenstander gaan we ook hier vol voor de drie punten.