NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN TICKETS
SELECT * FROM album WHERE albumTag='#20202021_COMPETITIE26'
09
apr
Wedstrijd - voorbeschouwing Wist je datjes Union! Het was maandag niet ons dagje. Met de komst van kampioen Union krijgen we een ideale gelegenheid om de nederlaag tegen Deinze door te spoelen. Het sterke blok van trainer Mazzu ontgrendelen wordt een stevige maar mooie uitdaging voor onze jongens. -

Wist je dat?


Het mag duidelijk zijn dat Union een verdiende kampioen is. Ze steken er dit seizoen bovenuit en de statistieken bewijzen dat ook. Met 20 overwinningen, slechts 2 nederlagen, 61 gemaakte doelpunten en 22 tegendoelpunten pronken ze met de beste cijfers van alle ploegen. De laatste competitienederlaag dateert al van eind november op het veld van Seraing. Daarna volgden maar liefst 11 overwinningen op een rij. Het gelijkspel op het veld van Westerlo werd meteen gevolgd met een nieuwe overwinning thuis tegen Seraing. 


Wist je dat?


Union won afgelopen weekend thuis van het nummer 2, Seraing. Union toonde dat het nog steeds gemotiveerd is en domineerde de gehele wedstrijd. Het was echter wachten tot de tweede helft dat de thuisploeg op voorsprong wist te komen. Burgess dook bij een hoekschop op aan de tweede paal en kopte makkelijk binnen, 1-0. Moris was even later de held door een penalty van Milicevic uit de hoek te ranselen. Diep in de toegevoegde tijd prikte Teuma de bal voorbij Mignon in doel, 2-0. Dit was meteen ook de eindstand van deze topper. 

Opstelling Union:
Moris; Burgess, Van Der Heyden, Kandouss; Jordanov, Fixelles, Teuma, Nielsen,Sigurdarson (69' François); Undav (97' Bager), Labeau (87' Soussi)


Wist je dat?


Eind februari was er de laatste ontmoeting tussen beide clubs in het Dudenpark. De wedstrijd kon niet beter beginnen voor onze jongens. Na een knappe actie van Marlos Moreno duwde Arno Verschueren de bal tegen de netten. Met een 0-1 voorsprong haalden we de rust. De thuisploeg drukte door en wist via Undav net het voor het uur gelijk te maken. Marlos Moreno liet nogmaals zijn klasse zien en bracht Lommel opnieuw op voorsprong, 1-2. De pret was van korte duur want Undav scoorde enkele minuten later de 2-2. In blessuretijd kregen we het deksel helemaal op de neus. Undav scoorde zijn derde van de avond en bezorgde Union opnieuw een overwinning. 


Wist je dat? 


Dante Vanzeir is de topschutter van de reeks met 19 doelpunten. Hij zal er zondag niet bijlopen. De club maakte het nieuws begin april zelf bekend. "Onze topschutter zal het einde van dit seizoen moeten missen, maar wordt klaargestoomd voor de voorbereiding op het seizoen 2021/22", klinkt het. Brighton Labeau mocht afgelopen zaterdag de plaats van Vanzeir innemen. Deniz Undav bleef trouw op post en was tot nu toe goed voor 15 doelpunten.