NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN SHOP TICKETS
SELECT * FROM album WHERE albumTag='#20202021_COMPETITIE3'
01
sep
Beloften - Wedstrijdverslag Nederlaag voor onze beloften. Maandagavond namen onze beloften het op tegen KV Kortrijk. Nog voor rust wisten de bezoekers de wedstrijd te belissen. 0-2

Voor het treffen met Kortrijk beschikte trainer Frank Machiels over een bijzonder jonge selectie. Zo maakte Vince Smolders zijn debuut in de basis en zaten Thijs Van Noppen en Jelle Brands voor het eerste op de Lommelse bank.


Het openingskwartier verliep vrij evenwichtig. Na achttien minuten spelen bracht Degallaix de bezoekers op voorsprong. Lommel beet fel van zich af maar miste de nodige efficiëntie. Kortrijk toonde aan de overzijde hoe het wel moet en Bendianishvili verdubbelde de voorsprong. Ruststand 0-2.


Na de rust ging Lommel opzoek naar een doelpunt maar ook nu wisten ze de weg naar de netten niet te vinden. Anello kreeg een unieke mogelijkheid maar zijn penalty werd knap gekeerd door bezoekende doelman.


Zeker geen slechte wedstrijd van onze jongens maar de scherpte in de zestienmeter mag zeker nog omhoog. Leuk te vermelden is dat Mathise Reumers en Jelle Brands hun eerste minuten hebben mogen maken bij de Lommelse beloften. 


Opstelling Lommel SK:
Coenen, Belghali (64' Reumers), Adriaans, Leyssens, Bormans, Bussels, Anello, Smolders, Boonen (46' Golzarian), Ovnicek, Dens (74' Brands)