NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN SHOP TICKETS
SELECT * FROM album WHERE albumTag='#20202021_COMPETITIE2'
26
aug
Beloften - Wedstrijdverslag Nipte nederlaag voor onze beloften. Op de tweede speeldag namen onze beloften op tegen Antwerp. Kort voor rust beslisten de bezoekers een evenwichtige wedstrijd in hun voordeel. 0-1

Drie nieuwe namen vonden we terug in de opstelling van trainer Frank Machiels in vergelijking met de eerste wedstrijd thuis tegen Seraing. Thijs Lambrix nam plaats tussen de palen terwijl ook Yannick Vandersmissen en Agustin Anello hun eerste basisplaats kregen toebedeeld. 


In de eerste helft was er een licht overwicht voor de bezoekers. De 0-1 voorsprong kwam er net voor rust na een snelle aanval over verschillende stationnetjes. 


Na de rust gingen onze jongens opzoek naar de gelijkmaker. De mogelijkheden kwamen er maar de afwerking bleef helaas nog in gebreke. 


Antwerp ging dus met de drie punten aan de haal. Volgende week volgt een herkansing voor onze jongens. In opnieuw een thuiswedstrijd nemen ze het op tegen KV Kortrijk.


Opstelling Lommel SK:
Lambrix (46' Coenen), Belghali (80' Smolders), Adriaans, Bormans, Bussels, Anello, Kolen, Ovnicek (46' Boonen), Vandersmissen, Aabbou, Dens (80' Leyssens)