NIEUWS PLOEG WEDSTRIJDEN TICKETS
Business
Visibility
Mogelijkheden

Verbind je bedrijf aan Lommel SK, binnen TV-zicht of buiten TV-zicht. Vaste boarding of LED-boarding. Op de wedstrijdkledij of in de businessclub. Er zijn talloze mogelijkheden om je bedrijf een podium te geven binnen onze club. Hieronder geven je graag een overzicht van de verschillende opties die we bieden. Heb je een bijzondere wens of verzoek? We gaan graag met je in gesprek.
 1. Kledingsponsor

  Waar draait het allemaal om in het voetbal? De spelers uiteraard en zij komen dan ook het meeste in beeld. In de media (TV, geschreven pers, digitale media,...) worden zij afgebeeld, in de wedstrijdkleding.

  Als bevoorrecht partner bieden we je de mogelijkheid om op de wedstrijdkledij je logo te plaatsen (shirts en shorts, voor en achter).


 1. Fixed boarding

  Lommel biedt ook nog steeds vaste boarding aan waarbij je hier ook kan keizen tussen TV-gerichte en publiek-gerichte boarding.
 1. LED-boarding

  Voor, tijdens en na de thuiswedstrijden draait er LED-boarding naast het veld. Te zien op televisie – livewedstrijden op Proximus 11 en de samenvattingen op verschillende regionale TV-zenders – en de digitale uiting komt voorbij aan de ogen van alle toeschouwers. Hierbij zijn er verschillende formules voor onze business partners: corner-, rust- en goal-boarding.

Overige mogelijkheden

Bijkomende mogelijkheden om je bedrijf in de kijker te zetten binnen onze club zijn onder andere:
 • het TV-circuit
 • de cashless card
 • het wedstrijdformulier
 • de wedstrijdbal
 • ...