Geen Timo Cauwenbergh in de basiself bij de Limburgers, zijn plaats werd ingenomen door Giel Deferm. Verder hield Van Imschoot het vertrouwen in de overige tien spelers die begonnen tegen Eendracht Aalst.

De wedstrijd kon niet beter starten voor de bezoekers. Na dik zes minuten bracht De Bruyn de Limburgers al op voorsprong.

Winnen was de opdracht en dat hadden de jongens van Tom Van Imschoot goed begrepen. Voorbij het openingskwartier bracht Glenn Neven de bal knap voor, Gilles Ruyssen zette de 0-2 op het bord.

Nog was de Lommelse druk niet voorbij, op het halfuur maakte Sula er 0-3 van en zo trok de leider in de Amateurliga met een ruime voorsprong de kleedkamer in.

In de tweede helft koos Lommel voor de controle bij de riante voorsprong. Op het uur werden Sula en Vermijl naar de kant gehaald, met het oog op de wedstrijd tegen Virton. In hun plaats kwamen Vermeiren en Valcke.

Om het ook even over de thuisploeg te hebben, Hamme vond geen antwoord op de organisatie van de Limburgse leider. 0-3 bleef het in Oost-Vlaanderen en zo pakken onze jongens 9 op 9.

In het klassement blijven Lommel en Knokke leider. De volgende wedstrijd is thuis tegen Excelsior Virton. Supporters op post!

Opstelling KFC VW Hamme
Griffin De Vroe, Mitch Dekuyper, Sander Claeys, Joey Dujardin, Arne Ivens, Stijn De WIlde, Yoshi Marien, Xavier Luissint, Nathan Leyder,

Opstelling Lommel SK
Gilles Ruyssen, Yassin Gueroui, Sebastiaan Brebels, Alexandre De Bruyn, Iebe Swers, Glenn Neven, Michael Clepkens, Giel Deferm, Laurens Vermijl (59), Din Sula (59), Wouter Scheelen (75),

Doelpunten
8' Alexandre De Bruyn 0-1
19' Gilles Ruyssen 0-2
30' Din Sula 0-3

Wissels
59' - Laurens Vermijl (uit) Simon Vermeiren (in)
59' - Din Sula (uit) Simon Vermeiren (in)
75' - Wouter Scheelen (uit) Timo Cauwenbergh (in)

Kaarten
Din Sula (46')
Alexandre De Bruyn (89')