Stadion
Club
Stadion
Naam Soeverein stadion
Capaciteit 8000 toeschouwers
Zitplaatsen 5000
Staanplaatsen 3000
Adres Speelpleinstraat 20
B - 3920 Lommel
Bereikbaarheid
Openbaar vervoer vanuit Belgiƫ:

Vanaf het station Lommel, neem de bus lijn 58 richting Lommel. Deze bus vertrekt vier minuten na het uur. De bus rijdt voorbij het stadion. De stopplaats is enkele meters verder.

Openbaar vervoer vanuit Nederland:

De grensbus 472 (Nederlandse busmaatschappij Hermes) rijdt van Eersel naar het station van Lommel. De bus stopt aan het sportcentrum van Lommel op enkele minuten wandelen van het Soevereinstadion. In Eersel is er de aansluiting op lijn 149 naar Eindhoven.

Grondplan
 
 
Evacuatieplan
 
 
De organisator is niet verantwoordelijk voor de ongevallen die zouden kunnen plaatsvinden gedurende of ter gelegenheid van de match waarvoor een ticket/abonnement is afgeleverd. Door het aanvaarden van het ticket/abonnement ziet de drager af van alle verhaal tot verantwoordelijkheid tegen de organisator. De bezitter verbindt zich ertoe onder straf van vervolging zich te schikken naar het reglement van inwendige orde dat is aangebracht bij de ingangen van het stadion. De koper of verkrijger en elke overdrager van het toegangsbewijs zijn hoofdelijk en ondeelbaar aansprakelijk met de uiteindelijke houder ervan voor elke schade veroorzaakt door deze laatste in het stadion.
Hoofdsponsors