Trainer Tom Van Imschoot moet noodgedwongen drie wijzigingen doorvoeren aan zijn basiself. Voor de geblesseerden Timo Cauwenberg en Thomas Azevedo verschenen Wesley Vanbelle en Sam Valcke aan de aftrap, Scott Bitsindou neemt de plaats op het middenveld in van de geschorste Robin Henkens.

Laurens Vermijl zorgt voor de eerste dreiging van de wedstrijd als na een lange aanval Sam Valcke de bal naar hem doorsteekt. De trap van de Lommelse pocketvoetballer eindigt echter recht op de bezoekende doelman Biebauw. De bezoekers reageren met een boogballetje van Van Acker op het Lommelse doel.

Na 20 minuten gooit Soufiane El Banouhi de bal voor doel, maar de kopbal van Leonardo Miramar Rocha gaat over het bezoekende doel.

Daarna is het wachten tot de tweede helft voor verder doelgevaar. Wederom is het Leonardo Mirarmar Rocha, die na voorbereidend werk van Sam Valcke, gekruist naast het doel van Biebauw schiet.

Vervolgens is het Scott Bitsindou die het dichtst bij de openingstreffer komt. Zijn trap vanop 25 meter wijkt af op Kocabas en gaat rakelings naast het doel. Leonardo Miramar Rocha komt ook dichtbij een doelpunt, maar zijn kopbal gaat net naast doel.

Tien minuten voor tijd valt Roeselare valt met tien spelers nadat Borry een tweede gele kaart krijgt. In de slotfase lukt het de bezoekers om de 0:1 aan te tekenen; Een afstandsschot van Aoulad wordt nog gekeerd door Gaëtan Coucke, maar een attente Godwin schiet de bal binnen. Vervolgens kan Lommel SK het tij niet meer keren.

Volgende week zaterdag speelt Lommel SK haar laatste wedstrjd van 2018 op verplaatsing bij KFCO Beerschot Wilrijk.

Supporters op post !