Hoe kijk je terug op deze wedstrijd, Gaëtan?

We wisten op voorhand al dat het een moeilijke wedstrijd ging worden en dat we scherp moesten starten. Dat gebeurde ook in de eerste minuten, maar dan krijgen we dat doelpunt tegen. Meteen weet je dan dat het moeilijk wordt hier in Leuven. Toch komen we met een vrije trap terug gelijk. Bij de rust zijn we in de kleedkamer terug op scherp gesteld, maar dan wordt je in de tweede helft door Leuven overdonderd. We kropen achteruit en kregen we twee klungeldoelpunten tegen. Dat is zuur.

Het blijft lang 1:1 en dan vallen twee snelle doelpunten, wat denk je op dat moment dan?

Als het 1:1 is dan weet je dat alles mogelijk is, maar dan krijg je de 2:1 binnen via een klungeldoelpunt. Ik heb niet gezien hoe dat hij binnen gaat, maar er was een klein stukje plaats waar de bal door kan en daar gaat hij dan ook binnen. Dan weet je dat het moeilijker wordt om nog de 2:2 te maken. Als direct daarna de 3:1 vat, dan weet je dat het zo goed als over is. We hebben er alles nog aan gedaan om terug te komen, maar dat is niet gelukt.

Wat werd er gezegd tijdens de rust?

Dat we scherp aan de tweede helft moesten beginnen en dat alles mogelijk was met een 1:1-stand. Leuven startte echter ook scherp aan de tweede helft en ze waren over het algemeen sterker dan ons vandaag.

De eerste confrontatie met OH Leuven is verloren gegaan. Dinsdag volgt er een tweede, hoe zie je dat voor je?

We gaan deze wedstrijd goed analyseren, de goede en slechte punten er uit halen en dan terug vanaf nul beginnen. Dinsdag gaan we vol voor de winst.