2017 werd door de Noord-Limburgers met een positieve noot afgesloten na winst op het veld van FCV Dender EH. Zo ging LSK de winterstop in als voorlopige leider. Ondertussen won FC Knokke haar inhaalwedstrijd tegen Berchem Sport en pronkt de debutant zo op de leidersplaats met drie punten meer dan Lommel SK.

Tom Van Imschoot en de zijne weten wat het doel is en met de wedstrijd tegen Aalst kan de race naar promotie ingezet worden.

Eendracht Aalst van zijn kant verloor vlak voor Kerstmis de regionale derby tegen FCV Dender EH maar posteert zich momenteel toch nog op een negende plaats in het klassement.

De heenwedstrijd tussen ‘den Eindracht’ en Lommel SK werd er één om snel te vergeten voor de Ajuinen. Een uitgekookt LSK won vrij makkelijk in de Carnavalstad, en dat onder toeziend oog van de pas opnieuw aangestelde hoofdcoach, Tom Van Imschoot.

Voor de komende wedstrijd maakt trainer Tom Van Imschoot zijn keuze uit volgende spelers:

Sebastiaan Brebels, Timo Cauwenberg, Michaël Clepkens, Glenn Daniëls, Alexandre De Bruyn, Giel Deferm, Jarno De Smet, Jentl Gaethofs, Yassin Gueroui, Robin Henkens, Jeffrey Ket, Stan Kolen, Jordi Maus, Glenn Neven, Jordan Renson, Gilles Ruyssen, Ben Santermans, Wouter Scheelen, Din Sula, Iebe Swers, Sam Valcke (?), Simon Vermeiren en Laurens Vermijl

De wedstrijd start om 20u00 in het Soevereinstadion en staat onder de deskundige leiding van dhr. Timmermans, bijgestaan door dhr. Lamberigts en Duré.