In haar laatste thuiswedstrijd voor de winterstop speelt Lommel SK gastheer voor het Henegouwse SC Châtelet-Farciennes. De bezoekers speelden in het verleden voornamelijk in de provinciale reeksen. In 2014 promoveerde de club naar de toenmalige vierde klasse via de interprovinciale eindronde.

Vorig seizoen werd Châtelet-Farciennes kampioen in de tweede amateurliga C. Dit seizoen staat de club, samen met Patro Eisden, op een gedeelde laatste plaats. Wel wonnen ze op de vorige speeldag met 1:2 bij een andere nieuwkomer SC Eendracht Aalst.

Trainer bij de Henegouwers is Fréderic Stilmant die als voetballer o.a. actief was bij Olympic Charleroi, AFC Tubize, OH Leuven en KV Oostende.

Voor de wedstrijd tegen Châtelet-Farciennes kan trainer Tom Van Imscoot geen beroep doen op de geelgeschorste Yassin Gueroui.

Trainer Tom Van Imschoot maakt zijn keuze uit volgende spelers:

Sebastiaan Brebels, Timo Cauwenberg, Michaël Clepkens, Glenn Daniëls, Alexandre De Bruyn, Jarno De Smet, Giel Deferm, Jentl Gaethofs, Jeffrey Ket, Stan Kolen, Jordi Maus, Glenn Neven, Jordan Renson, Gilles Ruyssen, Wouter Scheelen, Din Sula, Iebe Swers, Axel Swerten, Simon Vermeiren en Laurens Vermijl

De wedstrijd begint om 20u00 in het Soevereinstadion en staat onder de deskundige leiding van de heer Claes, bijgestaan door de heren Theuwissen en Glazemaekers.